Rouge de Carsin 2015 Magnum

SKU: 3012

Täyteläinen punaviini perinteisistä Bordeaux’n rypälelajikkeista. 1500ml

Takaisin etusivulle

3 plo 90.00 

Tuotekuvaus

Rypälelajikkeet: Merlot 96%, Cabernet Franc 2% ja Cabernet Sauvignon 2%
Alkoholi: 13,5%
Tekniset tiedot: Viini on poimittu käsin ja käynyt lämpökontrolloiduissa terästankeissa luonnonhiivoilla. Viini on kypsynyt terästankeissa ja tammitynnyreissä 11-12 kuukauden ajan ennen pullotusta helmikuussa 2017.

Tyyli:
Tilan nimikkopunaviini on valmistettu Bordeaux’n perinteisistä lajikkeista. Viinin nuorekas sekä runsas tuoksu on tummasävytteinen ja pehmeän mausteinen. Runsaan mehevä maku on sekin vielä nuorekas ja raikas. Hedelmäistä suutuntumaa ryhdittävät pehmeät tanniinit. Kokonaisuutena viini on varsin lämminhenkinen ja tasapainoinen kokonaisuus joka jättää varsin pitkään suussa viipyvän, monivivahteisen jälkivaikutelman. Chateau Carsin Rouge 2015 on valmis nautittavaksi jo nyt, mutta tämä huippuvuoden punaviini kehittyy ja pyöristyy varmasti useiden vuosien varastoinnin myötä.

Suositus:
Viini sopii erinomaisesti monien erilaisten liharuokien, kuten porsaan, härän tai jopa poron kumppaniksi. Kokeile myös täyteläisten pastaruokien, kuten täytettyjen cannelonien tai perinteisen pasta bolognesen kera.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota satavuotiaalle itsenäiselle Suomelle omat juhlaviinit, jotka on valmistettu suomalaisin voimin. Viinimme ovat parhaimmillaan hyvässä seurassa, ruokapöydässä. Tänä juhlavuonna toivotamme kaikille meille elämäniloa ja pitkää ikää!

Recently Viewed

Et ole vielä katsellut tuotteita
btt