Suomi 100 Rosé de Carsin 2016

SKU: 2010

Tämä runsaan marjainen Rosé on kesän suosikkiviini, mainio myös ruoalle.

Takaisin etusivulle

6 plo 75.00 

Tuotekuvaus

Rypälelajikkeet: Merlot 65%, Carmenere 30% ja Malbec 5%
Alkoholi: 12,5%
Tekniset tiedot: Rypäleet poimittiin käsin syyskuussa 2016 ja viini on käynyt lämpökontrolloidussa terästankissa sekä kypsynyt muutaman kuukauden tankissa kevyiden hiivasakkojen päällä. Rosé de Carsin pullotettiin helmikuussa 2017.

Tyyli:
Tuoksussa on runsaasti punaisia marjoja kuten villimansikkaa, punaherukkaa ja kypsää kirsikkaa. Viini on mehevä ja varsin intensiivinen niin aromimaailmansa kuin myös värinsä puolesta. Se nostaa veden kielelle, jättäen raikkaan ja herkullisen muhkean jälkivaikutelman. Me Carsinilla haluamme tuoda markkinoille luonteikkaan roséviinin, joka sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta suosittelemme ehdottomasti myös kokeilemaan roséetamme erilaisten ruokien yhteydessä.

Suositus:
Rosé de Carsin on kesän suosikkiviini piknikeille sekä brunsseille ja onkin parhaimmillaan nautittuna erilaisten tapasten, grilliruokien, runsaiden salaattien tai vaikka klassisen bouillabaisse -keiton kera. Tarjoile viini varsin viileänä eli noin 8-12 asteisena.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota satavuotiaalle itsenäiselle Suomelle omat juhlaviinit, jotka on valmistettu suomalaisin voimin. Viinimme ovat parhaimmillaan hyvässä seurassa, ruokapöydässä. Tänä juhlavuonna toivotamme kaikille meille elämäniloa ja pitkää ikää!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suomi 100 Rosé de Carsin 2016”

Recently Viewed

Et ole vielä katsellut tuotteita
btt