Reseptit

Tervetuloa Carsinin reseptikirjaan!

Jo neljännesvuosisadan ajan, maamme huippukokit ovat valmistaneet ruokaa Carsinin kotoisassa keittössä. Joka vuosi tilalle saapuu kymmenisen kokkia sadonkorjuuseen, heistä jokainen vuorollaan ruokkii nälkäiset poimijat ja loihtii maittavat lounaat ja illalliset.

Kokeille tarjoamme puitteet työskennellä paikallisten, tuoreiden raaka-aineiden kanssa ja monet kiittelevätkin läheisen supermarkettimme liha-, kala- ja juustotiskejä. Takapihallamme sijaitseva Pascalin kasvimaa osoittautuu aina kokkien päiväkävelykohteiksi; sieltä löytyy mm. maailman maukkaimmat tomaatit, sekä paljon upeita vihanneksia, hedelmiä ja yrttejä.

Meille ruoan laatu ja maku ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Viinit luonnollisesti kuuluvat illallispöytiin ja yhdessä kokkien kanssa pyrimmekin rakentamaan yhtenäisiä, harmonisia kokonaisuuksia. Illallinen on palkkamme raskaan sadonkorjuupäivän päätteeksi.

Itsenäisen, 100-vuotiaan Suomen juhlavuoden kunniaksi kokosimme reseptejä ja kertomuksia vuosien varrelta. Nyt puhuvat ystävämme; Carsinin kokit.

btt